OM BUREAUET

Bag 1.21 Stories står Mireille Sevel, uddannet Multimediedesigner i 2017. Under uddannelsen havde jeg særligt fokus på grafisk design og storytelling. Områder som jeg har arbejdet med i influencer- og bloggeruniverset, og som mediekonsulent - senest for Guldborgsund Kommune. Jeg arbejder også som illustrator, og bruger gerne disse evner i mit video- og grafiske arbejde til at frembringe autentiske og kunstneriske stemninger.


1. 21 Stories har en mission om, at i samarbejde med den pågældende virksomhed, kreere fortællinger som er betagende, engagerende og ægte. Jeg arbejder som udgangspunkt med at skabe SoMe-content - som oftest i form af video- og fotomateriale men også grafisk og skriftligt.

1. 21 Stories udbyder også løbende workshops i at skabe 'Den Gode Historie' gennem mobilvideo. I disse workshops arbejder vi med diverse teknikker og metoder som kan bruges til at udarbejde et lækkert og brugbart videoresultat. Datoer for kommende workshops vil blive annonceret her på siden og på Instagram.

1.21 STORIES

v/ MIREILLE SEVEL


Film og SoMe-content. Gennem kreativt mediemateriale fortæller vi din virksomheds gode historie.

KONTAKT


1.21 Stories

Nykøbing Falster

E-mail: mireille@121stories.dk

Tel: (+45) 2647 0385

COMING UP


  • Workshop: 'Den Gode Historie' (Foråret 2020 - UDSAT)

© Copyright. All Rights Reserved.