YDELSER

#1

SOCIALE MEDIER PÅ ABONNEMENT

Hos 1.21 Stories tilbydes der varetagelse af dine sociale medier. Det vil sige, at al dit indhold bliver både produceret og sendt ud af mig. Strategisk planlægning af billeder, videoer og tekst som skal sendes ud til dine kunder - og community management, hvor der skal svares på kommentarer fra dine følgere - dette er al sammen muligt, at overlade i kyndige hænder hos mig.


Kontakt mig, og så finder vi en løsning som passer dig. 

VIDEO PÅ ABONNEMENT

Har du kontinuerligt brug for nyt videomateriale, så er denne løsning lige for dig! Hver måned får du produceret 2 helt nye videoer som vil være tilrettet den platform du bruger og den målgruppe som du skal nå ud til. Hos 1.21 Stories er du sikret høj kvalitet og videoer som skaber engagement og handling.


Kontakt mig, og hør mere. 

#2

#3

ENKELT VIDEOPRODUKTION

Hvis det kun er én video du har brug for, så findes denne mulighed selvfølgelig også. Hos 1.21 Stories produceres produktfilm, præsentationsfilm, stemningsfilm og rekrutteringsfilm. 


Kontakt mig, og lad os sammen finde den løsning du har brug for. 

#4

WORKSHOPS

Står du eller din virksomhed og har brug for noget introduktion og vejledning til nem og hurtig video produktion, så tilbyder 1.21 Stories også at komme ud og afholde workshops for 8-10 personer af gangen.


Kontakt mig, og hør nærmere. 

1.21 STORIES

v/ MIREILLE SEVEL


Film og SoMe-content. Gennem kreativt mediemateriale fortæller vi din virksomheds gode historie.

KONTAKT


1.21 Stories

Nykøbing Falster

E-mail: mireille@121stories.dk

Tel: (+45) 2647 0385

COMING UP


  • Workshop: 'Den Gode Historie' (Foråret 2020 - UDSAT)

© Copyright. All Rights Reserved.